Første innlegg

Greetings breddrin, Greetings sistren 

Jeg er en gutt fra Ålesund som går skole, er med venner og spiller dataspill,, yea..  thats me..
Jeg er her for å vise dere litt av livet mitt, Bloggen kommer også til å være halv annonym, det vil si att jeg ikke kommer til å legge ut noe navn eller fjes av folk.
men kjenner du meg, vet du godt hvem jeg er ;)

 

Jeg er for det meste en lykkelig gutt, og livet behandler meg bra men som alle andre går livet opp og ned ikkesant ? Jeg kommer til å skrive litt om alt vill jeg tro, og det er bare fint visst dere hjelper meg med tips å forskjellige artigheter også.
Siden jeg aldri har skrevet blogg før, heller ikke lest noe veldig mye så ikke bli sur visst bloggen blir litt "forskjellig" og kanskje ikke så ryddig heller, MEN jeg skal prøve mitt beste :D  

Én kommentar

Nina

04.10.2013 kl.21:01

Heisann!!! Før jeg sier noe annnet si at dennne bloggen er til utrolig stor inspirasjonn for meg. Jeg synees helt ærlig at du er en av de tøffeste i hele bloggeverden. Jeg blir helt ærlig nesten litt misunnelig fordi jeg skulle ønske dette var min blogg. Hahaha!!! Jeg hadde blogg før, men jeg sluttet å blogge fordi jeg fikk så utrolig kjempe masse stygge kommentarer. Derfor sluttet jeg helt å blogge, men du må ikke slutte, fordi da vinner bare de frekke. Men siden jeg ikke har blogg, tenkte jeg å legge igjen en konkurranse i stedet for blogglenke. Så om du klikker på lenken min så kommer du til en bra giveaway jeg nettopp deltok på! Kanskje du kan være grei å dele den på bloggen?? ;P Det hadde vært veldig gøy om du gjorde altså. Uansett håper jeg du deltar selv og at du blogger enormt masse fremover!!!

Skriv en ny kommentar

Kategorier

Arkiv

hits